{"Préparée avec 55 g de fruits pour 100 g de produit fini.":"Παρασκευάζεται με 55 γρ φρούτων ανά 100 γρ τελικού προϊόντος.","Glucides 55 g":"Υδατάνθρακες 55 γρ","Dont sucres 54 g":"Εκ των οποίων ζάχαρη 54 γρ","Ingrédients et allergens:":"Συστατικά και αλλεργιογόνα:","Poids:335g":"Βάρος: 335γρ","Mat ères grasses < 0.5 g":"Λιπαρές ύλες < 0.5 γρ","UGS:3 455 149 000 270":"UGS: 3 455 149 000 270","Dont acides gras saturés < 0.1 g":"Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα < 0.1 γρ","Teneur totale en fruits:":"Συνολική περιεκτικότητα σε φρούτα:","Sel 0.01 g":"Αλάτι 0.01 γρ","Proteins 0.5 g":"Πρωτεΐνες 0.5 γρ","La confiture de framboises Fraise est une confiture de fruits délicieuse et alléchante qui combine les saveurs sucrées et succulentes des fraises et des framboises.":"Η μαρμελάδα φράουλας και σμέουρου είναι μια νόστιμη και δελεαστική μαρμελάδα φρούτων που συνδυάζει τις γλυκές και ζουμερές γεύσεις των φραουλών και των σμέουρων.","Cette confiture exquise capture l’essence de l’été avec sa teinte rouge vif et un mélange harmonieux de deux des baies les plus appréciées de la nature.":"Αυτή η εκλεκτή μαρμελάδα αποτυπώνει την ουσία του καλοκαιριού με την έντονη κόκκινη απόχρωσή της και έναν αρμονικό συνδυασμό από τα δύο πιο αγαπημένα μούρα της φύσης.","Valeurs nutritionnelles moyennes pour 100g":"Μέσες διατροφικές αξίες ανά 100γρ","Fraise, framboise, sucre, jus de citron, gélifiant: pectines de pomme.":"Φράουλα, σμέουρο, ζάχαρη, χυμός λεμονιού, ζελατινοποιητής: πηκτίνες μήλου.","Energie 965/227 kJ kcal":"Ενέργεια 965/227 kJ kcal"}
Η επεξεργασία αντιανακλαστικών Perlis βελτιώνει σημαντικά τη διαφάνεια του γυαλιού, προσφέροντας στον χρήστη πραγματικές βελτιώσεις αντίθεσης. Η αντίθεση είναι μία από τις βασικές χαρακτηριστικές για την αύξηση της οπτικής οξύτητας. Αυτή η επεξεργασία εφαρμόζεται με κενό και στις δύο πλευρές του γυαλιού που έχει προηγουμένως υποστεί επεξεργασία Hardis. Η επεξεργασία αντιανακλαστικών Perlis είναι πολύ σκληρή για να αντέχει στις καθημερινές μηχανικές γρατζουνιές.
Όλες αυτές οι επεξεργασίες πραγματοποιούνται στο εργαστήριό μας στο Lons-Le-Saunier.